kastsystemen

SanGiacomo Lampo

Het Lampo kastprogramma van SanGiacomo maakt het door het ongekende aantal verschillende modules en kleuren mogelijk een wandmeubel samen te stellen dat exact naar uw wens is.

U krijgt al een kleine indruk door even door de foto's te bladeren of de Lampo catalogus te downloaden.

De prijs van een wandopstelling hangt erg af van de gekozen modules en materialen. De opstelling zoals getoond in de eerste foto is 3.00m. breed en kost  € 4.495,- inclusief montage.

SanGiacomo Modo

Modo is een enorm veelzijdig kastsysteem. Boekenwanden van klein tot groot, in 3 diepten en in 30 kleuren of 5 houtkleuren. Uit te voeren met (Schuif)deuren van hout of van glas en/of laden. Neerzetten op de vloer of ophangen aan de wand. Alles kan.

Download de Modo-catalogus voor meer voorbeelden.

Het Modo programma laat zich ook perfect combineren met het Lampo systeem hierboven.

Prijsindicatie: de opstelling zoals getoond in de eerste foto is 3.63m. breed, 1.95m. hoog en 36,5cm. diep en kost € 4.650,- incl. montage.

samen ontwerpen...

Omdat de mogelijkheden van de kastsystemen Modo en Lampo zo talrijk zijn, kan het handig zijn als wij u een handje helpen bij het ontwerp van uw perfecte wandmeubel.

Een visualisatie middels een 3D-tekenpakket kan hierbij een goed hulpmiddel zijn.

Voor een uitgebreid gesprek en/of ontwerp is het aan te raden vooraf even een afspraak te maken. Dan kunnen we alle tijd voor u nemen...