SanGiacomo Modo

Modo is een enorm veelzijdig kastsysteem. Boekenwanden van klein tot groot, in 3 diepten en in 30 kleuren of 5 houtkleuren. Exact waterpas te stellen, zowel hangend aan de muur of staand op de vloer. Uit te voeren met (Schuif)deuren van hout of van glas en/of laden. Binnenkort vindt u hieronder enkele voorbeelden uit het Modo programma met bijbehorende prijsindicaties... 

Download de Modo-brochure voor meer informatie.

Het Modo programma laat zich perfect combineren met de Lampo wandmeubelen (zie hieronder...)

SanGiacomo Lampo


Het Lampo programma is een enorm veelzijdig kastsyteem. De talloze kant-en-klaar modules zijn er in vele maten en kunnen naar hartenlust worden gecombineerd tot een compleet eigen wandmeubel. De onderdelen kunnen ofwel aan de muur worden bevestigd ofwel op de vloer of op een frame worden geplaatst.


Er is een grote keuze in kleuren en materialen. De 30 beschikbare lakkleuren zijn  in een mat, hoogglans en als een melamine met houtnerf mogelijk. Daarnaast zijn er ook nog eens 7 houtkleuren beschikbaar. 
Juist omdat er zo veel mogelijk is, kan het handig zijn om middels een 3-D animatie een betere indruk te krijgen van het ontwerp en de kleurstellingen. Wij helpen u graag bij een goede visualisatie. Ook vinden we het erg leuk om samen met u tot het optimale ontwerp te komen. Het kan daarbij handig zijn een afspraak te maken, zodat we daar goed de tijd voor kunnen uittrekken.
 
Om idee├źn op te doen vindt u  hier de brochure van het Lampo programma, vol met de meest uiteenlopende voorbeelden.